Izvor: TANJUG
21.10.2022 u 14:51
0

LONDON POTRESA NOVI SKANDAL! Britanski poslanik Mateson podneo ostavku zbog seksualnog uznemiravanja koleginice

 Britanski poslanik Kristijan Mateson danas je podneo ostavku nakon što je nezavisna komisija saopštila da je prekršio pravila doličnog seksualnog ponašanja u parlamentu upućujući neželjene predloge mladoj članici svoga tima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nezavisna stručna komisija Donjeg doma parlamenta saopštila je da je žalbu protiv Matesona uložila u maju prošle godine mlada žena iz njegovog parlamentarnog tima, navodeći da se on prema njoj ponašao neadekvatno u brojnim prilikama, a da je svaka uključivala nedolično seksualno ponašanje, preneo je Rojters.

Mateson, koji je član opozicione Laburističke partije, priznao je, u saopštenju o ostavci na svom sajtu, da je prešao dozvoljene granice između poslodavca i zaposlenog, ali je negirao da je imao seksualni motiv.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter