Izvor: Happy BSC
12.04.2022 u 14:04
0

LUKAŠENKO NE ODUSTAJE! MOŽETE RAČUNATI NA BELORUSE! IDEMO DO KRAJA! Putin je uživo čuo šta Minsk misli o ratu s Ukrajinom (VIDEO)

Belorusija će biti uz Rusiju u svakoj situaciji, izjavio je danas predsednik Aleksandar Lukašenko tokom razgovora sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom na kosmodromu „Vostočni“ u Amurskoj oblasti.

Možete da računate na Beloruse. Znajte da bez obzira kakva je situacija, možete da računate na nas, a Rusi mogu da računaju na nas, mi ćemo uvek biti tu, ma kako se situacija razvijala,“ poručio je Lukašenko, prenosi agencija TAS S.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Daleki istok je dalek, ali je naš. Mi smo, za razliku od sadašnjih republika, sačuvali ovo jedinstvo i odlučni smo da ga jačamo“, dodao je beloruski predsednik.

PUTIN I LUKAŠENKO POSETILI KOSMODROM VOSTOČNI: Rusija će i pod sankcijama razvijati raketno-kosmički program (VIDEO)

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter