Izvor: Sputnjik
01.07.2023 u 09:27
0

„NUKLEARNO ORUŽJE JE NA SIGURNOM“: LUKAŠENKO poručio šta će se desiti ako NEPRIJATELJ KROČI NA NJEGOVU ZEMLJU

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko uveren je da nuklearno oružje koje se nalazi na teritoriji republike nikada neće morati da se primeni, iako se ono mora rasporediti u zemlji, prenela je predsednikovu izjavu „Belta“.

 – Kada je reč o nuklearnom oružju koje je uvezeno u Republiku Belorusiju, već sam govorio o tome, ne treba nikoga kritikovati. Ovo je bila moja najjača inicijativa. Što duže živimo, više se uveravamo da ono mora da bude kod nas, u Belorusiji, na pouzdanom mestu. Siguran sam da nikada nećemo morati da ga primenimo i da na našu zemlju nikada neće kročiti neprijateljska noga  – prenela je agencija Lukašenkovu izjavu.
„ZAPADNI POLITIČARI POLAŽU GLAVU EVROPE NA NUKLEARNU GILJOTINU“: LUKAŠENKO jednom rečenicom ZALEDIO ZAPAD
On je takođe naglasio da treba postupati drugačije od onoga što govore neprijatelji zemlje.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter