Izvor: Sputnjik
30.06.2023 u 21:40
2

„ZAPADNI POLITIČARI POLAŽU GLAVU EVROPE NA NUKLEARNU GILJOTINU“: LUKAŠENKO jednom rečenicom ZALEDIO ZAPAD

Zapadni političari sami polažu glavu Evrope na nuklearnu giljotinu, izjavio je u petak predsednik BelorusijeAleksandar Lukašenko, govoreći na svečanom skupu u čast Dana nezavisnosti zemlje.

 – Da li zapadni političari shvataju da svojim rukama polažu glavu Evropi na nuklearnu giljotinu? Da li ozbiljno misle da će se izvući malom žrtvom – Vilnjus i Evropa? – rekao je Lukašenko.
Prema njegovim rečima, kao i u godinama Velikog otadžbinskog rata, izdajnici i kolaboracionisti nisu našli toliki broj duša da od njih formiraju „oslobodilačku vojsku“.
 – Tokom Velikog otadžbinskog rata, takve grupacije su predstavljane kao beloruski partizani koji ratuju s komunističkim režimom. Za njih se sve završilo tragično- tribunalom i gubilištem. Za one koji su se sakrili preko okeana- zaboravom i sramotom. Ako neko to želi da ponovi, na njemu je izbor, ali ne baš pametan, s obzirom na raspored snaga – zaključio je Lukašenko.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„ZAPADNI POLITIČARI POLAŽU GLAVU EVROPE NA NUKLEARNU GILJOTINU“: LUKAŠENKO jednom rečenicom ZALEDIO ZAPAD”

  1. Norveska je ucinila jednu stvar dostojnu a ta je da je zatvorila ambasadu , sada treba da uradi drugu stvar da se oslobodi nuklearnih ,postvaljenih na svojoj teritoriji, lansirnih rampi . Tako bi se oprala od svega sto je lose, nezakonito , uradila a radila je ispod zita , da se kao ne primeti .

    0
    0
    Odgovori
  2. Norveska kao da ide u dobrom pravcu , posle zatvaranja ambasade sada bi trebala da se resi sa svoje teritorije raznoraznih lansirnih rampi, sta ce joj tako nesto , od koga da se brani ako ona ne napadne nikoga , nece ni nju , ili ce opet da je obrlate kao i onda u vezi nelegalnog bombardovanja Srbije .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter