Izvor: Tanjug
24.06.2021 u 16:08
0

MAĐARSKA NAJAVILA: Ukida se obavezno nošenje maski kad se vakciniše 5,5 miliona građana

Mađarska će ukinuti obavezu nošenja maski nakon što se protiv kovid-19 vakciniše 5,5 miliona ljudi, izjavio je danas šef kabineta mađarskog premijera Gergelji Guljaš.

Maske više neće biti obavezne u zatvorenom prostoru, a ljudima će biti dozvoljeno da odlaze u hotele, restorane, kupatila i vodene parkove bez potvrde o imunitetu kada vakcinacija dostigne 5,5 miliona, rekao je Guljaš na konferenciji za novinare.

VAŽNO

NOVI KORONA PRESEK! Ovo su brojke za četvrtak 24. jun

KRIVOKAPIĆ SE ODREKAO SRBIJE! Srbima u Crnoj Gori matica nikada nije bio Beograd

RHMZ UPOZORAVA! U narednih sat vremena pljuskovi sa grmljavinom u ovim delovima Srbije

VUČIĆ SE OBRTIO GRAĐANIMA: Srbija se neće izvinjavati onima koji su svaku priliku koristili da je napadnu!

On je, međutim, dodao da će nošenje maski biti obavezno u zdravstvenom sektoru.

Potvrda o imunitetu će ostati obaveza na svim masovnim okupljanjima poput sportskih dogadaja, koncerata, festivala i odlaska u noćne klubove, rekao je Guljaš.

On je, takođe, kazao da će digitalni zeleni sertifikat za imunitet na kovid Evropske unije stupiti na snagu i u Mađarskoj 1. jula.

PROČITAJTE JOŠ

REČNA POLICIJA PRETRAŽUJE DUNAV! Prijavljen nestanak muškarca

EKSPLOZIJA KOD ĆIĆEVCA: Povređene dve osobe

VUČIĆ DODELIO UGOVORE NAJBOLJIM DIPLOMCIMA MEDICINE: Vi predstavljate budućnost naše zemlje! (VIDEO)

IZAŠLA REŠENJA TESTA IZ MATEMATIKE: Proverite kako ste uradili!

„MOJ ŽIVOT NIJE ŽUTA STRANICA!“: Bojan Marović specijalno za HAPPY BSC otkriva SVE o svom trenutnom LJUBAVNOM ŽIVOTU! (INTERVJU/FOTO)

Normalne procedure vraćene su na mađarske granične prelaze i neće biti granične kontrole na unutrašnjim mađarskim šengenskim granicama sa Slovenijom, Slovačkom i Austrijom, istakao je Guljaš.

Pravila koja su važila pre pandemije primenjivaće se na granicama sa Srbijom, Hrvatskom i Rumunijom bez potrebe za zdravstvenom kontrolom, dok će trenutna pravila ostati na snazi na granici sa Ukrajinom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter