Izvor: BSC HAPPY
04.02.2023 u 22:37
0

Majk Pompeo hvali bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa: „Znamo kako da odvratimo naše protivnike!“

Bivši američki državni sekretar Majk Pompeo rekao je da je administracija bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa uspela da „obuzda” ruskog lidera Vladimira Putina.

„Znamo kako da odvratimo naše protivnike. Da budem iskren, Trampova administracija je to uradila. Vladimir Putin nije izvršio invaziju na Evropu ili Ukrajinu pred našim očima“, rekao je bivši diplomata.

Prema njegovom mišljenju, pod predsedništvom Džozefa Bajdena promenila se percepcija rizika u svetskoj politici.

PRIVIDNI PROSPERITET ILI JOŠ JEDNA OBMANA? Zelenski razgovarao sa Rišijem Sunakom o daljoj ekspanziji sposobnosti ukrajinske vojske!

„To varira u zavisnosti od toga ko je na vlasti u Sjedinjenim Državama, rekao je Pompeo.

Tramp je ranije obećao da će vratiti „mir silom“ ako bude izabran za predsednika i dodao, da je on ostao predsednik amerike, da onda do sukoba između Rusije i Ukrajine nikada ne bi došlo. Tramp je izrazio spremnost da se pregovorima postigne mirovni sporazum u roku od 24 sata, a takođe, protivio se prebacivanju zapadnih tenkova u Kijev i upozorio na rizik da sukob preraste u nuklearni rat.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter