Izvor: Tanjug
30.01.2021 u 08:10
0

MAKRON: Kontrolisati izvoz vakcina iz EU, kritike Astazeneke

On je naglasio da je u interesu svih da sve zemlje imaju pristup vakcinama, a Astrazeneku je optužio za nedostatak transparentnosti, nakon što je saopštila da ne može da ispuni sve obaveze iz ugovora sa EU.

„Imamo sumnje i želimo da budemo sigurni da ako kompanija nije u mogućnosti da ispoštuje ugovor, to nije zbog toga što je previše isporučivala negde drugde. I zato je saradnja važna“, poručio je Makron.

Makron je u intervjuu, datom u Jelisejskoj palati, upitao šta će Britanci raditi, ako, hipotetički, uspešno završe kampanju vakcinacije građana.

OVO MORATE ZNATI

PISMO ŠEFICE EVROPSKE KOMISIJE VENT: Vlast u Srbiji posvećna konsultacijama o ustavnim reformama

HOROR U NOVOM SADU: U katakombama Petrovaradinske tvrđave nađeno telo umotano u ćebe!

RAZBIJANJE LAŽI: Nova emisija na Happy TV „TEORIJA ZAVERE“ (NEDELJA OD 20.50 ČASOVA)

„Zaustave ulazak evropskih kamiona, kada su potpuno zavisni od kontinenta?. Srećno s time“, poručio je Makron obraćajući se iz Jelisejske palate.

Kako je dodao, ako se hipotetički zamisli da Francuska, Italija i Nemačka imaju strategiju vakcinacije koja je ekstremno ambiciozna i brza, to će brzo propasti ukoliko susedne zemlje nemaju istu strategiju jer su njihove ekonomije integrisane

„Francuska ima 500.000 prekograničnih radnika. Tako da će sve ovo funkcionisati samo ako sarađujemo“, poručio je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Makron je rekao da izvoz vakcina treba kontrolisati jer postoji „sumnjivo ponašanje i jer će, kako je naveo, zemlje dobiti isporuke kojima nisu ispoštovane ugovorene obaveze.

On je dodao da će odgovor Evrope na nepoštovanje ugovorenih obaveza biti proporcionalan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter