Izvor: INFORMER
25.03.2024 u 15:00
1

MAKRON ZGROZIO SVET SA IZJAVOM O MASAKRU: Rusi mu ovo nikada neće oprostiti!

Predsednik Francuske Emanuel Makron rekao je da sve ukazuje da je napad u Moskvi, u kojem je poginulo 137 osoba, izvršila Islamska država i poručio Rusiji da bi bilo "cinično i kontraproduktivno" da za to krivi Ukrajinu.

Rusija je opovrgla navode SAD i drugih zemalja da je napad u koncertnoj dvorani „Krokus siti hol“ izvela militantna grupa Islamske države, optužujući Vašington da time pokriva Ukrajinu.

 Islamska država preuzela je odgovornost za ovaj napad, a prema izvorima dostupnim našim (obaveštajnim) službama, kao i našim glavnim partnerima, sve ukazuje da je napad zaista podstakla jedna od grupa Islamske države – rekao je Makron danas, prenosi agencija Rojters.

– Mislim da bi bilo cinično i kontraproduktivno i za samu Rusiju i za njene građane da tu situaciju iskoristi da okrene protiv Ukrajine – istakao je Makron.

Predsednik Vladmir Putin nije javno izjavio da postoji povezanost  terorista sa Ukrajinom, ali je rekao da su oni pokušali da nakon napada pobegnu u Ukrajinu. Putin je rekao da su „neki ljudi na ukrajinskoj strani“ bili spremni da prevedu napadače preko granice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MAKRON ZGROZIO SVET SA IZJAVOM O MASAKRU: Rusi mu ovo nikada neće oprostiti!”

  1. Makron je potvrdio da amerika tj Bajden odnosno duboka drzava stoji iza ovog masakra. Konacno i njemu ce se oceci uvo kako bi bolje cuo, posto su mu skoljke ukras. Americki pokusaji da vladaju svetom su potpuno propali a propast ubrzavaju. Kakva beda ih je sve snasla.

    4
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter