Izvor: Alo.rs
05.02.2024 u 16:43
0

MANIJAK JU JE NAPAO U VOZU, A ONDA USLEDILO KRVOPROLIĆE: Putnici su PARALISANI gledali stravične scene

Devojka (21) ispričala je kako je u vozu napastvovana od strane starijih muškaraca, a da stvar bude gora, niko joj od putnika nije pomogao.

PONOVO PRETNJE UBISTVOM U ŠKOLAMA! Osmaka prijavili roditelji – uputio STRAVIČNE reči vršnjacima i nastavnicima

Kako Barbara kaže, muškarac koji ju je napao je vrlo verovatno Ukrajinac, koji je ušao u nedelju poslepodne sa svojim prijateljima u voz koji je saobraćao od Budimpešte do Kerepeša.

Barbara je iz mađarske prestonice krenula u rodni grad da poseti roditelje, ali nedugo nakon što je ekipa nasilnika ušla u voz, doživela je pakao.

Seli su prekoputa nje, a onda je Ukrajinac počeo verbalno, a potom i fizički da nasrće na nju. Kako kaže, muškarci su najpre pričali na ukrajinskom, a potom i na mađarskom.

U jednom trenutku, počeli su da je dodiruju po butinama.

„Kraj mene je sedela starija žena, videla je šta rade i odbrusila im. Osim nje, niko ništa“, tvrdi Barbara, koja radi u bolnici u Budimpešti.

Nasilnici se ni tu nisu zaustavili

„Nije prestao, pa sam ja počela bukvalno da vrištim da me ostavi na miru. Tada je on počeo da urla, pretio mi je, vređao, rekao mi da ću da vidim svoga Boga kad izađem iz voza, da će glavu da mi polomi“, tvrdi Barbara.

Kako je objasnila, ona je odmah obavestila roditelje koji su je sačekali  na železničkoj stanici.

Po izlasku iz voza Ukrajinci su krenuli za Barbarom, ali je njen otac već bio tu. Kada je otac stao u odbranu ćerke, napadač je krenuo da ga udara.

Njen otac, koji radi kao električar, imao je skalpel u džepu, koji je u samoodbrani izvukao i počeo da mlatara njime da odbije napadača. Ovaj je, međutim, nastavio da nasrće i zadobio je dve posekotine po vratu.

„Ne sećam se šta se dalje dogodilo, bila sam toliko preplašena“, ispričala je Barbara.

Njena majka je skočila da pomogne napadaču koji je počeo ozbiljno da krvari.

„Iscepala sam tkaninu i stavila na njegov vrat, da zaustavim krvarenje, ali on nije prestajao da divlja. Odgurnuo me je, nastavio je da urla, onda je izvukao cigarete i zapalio jednu, tražeći da mu donesu pivo. Tražila sam od radnika na stanici da ne puste voz da ode, jer su u vozu bili svedoci, ali nisu me poslušali i voz je otišao“, ispričala je majka devojke.

U međuvremenu je stigla i policija. Barbarinog oca su priveli, a Ukrajinac je odveden u bolnicu. Ocu napadnute devojke je određen pritvor zbog „narušavanja javnog reda i mira“ i nanošenja teških telesnih povreda. Protiv Ukrajinca je u toku istraga.

„Ocu su odredili pritvor do 72 sata, nadam se da će ga pustiti, jer je samo branio sebe i nas“, ispričala je devojka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter