Izvor: Novosti/Srna
17.01.2023 u 11:53
0

ZAHAROVA PORUČILA ANALENI BERBOK: Pre iznošenja optužbi neka pročita nešto o Nirnbergu i prouči istoriju svoje zemlje

Berbokovoj je kao i Zelenskom u potpunosti nepoznata strana politika ili diplomatija i međunarodna komunikacija. naglasila je Zaharova

Nemačka ministarka spoljnih poslova Analena Berbok na efikasan način igra ulogu „razbijača“ za unapređenje interesa NATO-a u Nemačkoj i susednim zemljama, dok joj je u potpunosti strana nauka o spoljnim poslovima ili diplomatiji, rekla je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

ZAHAROVA O TAKOZVANOJ CRNOJ LISTI: „Rusija uvodi sankcije za još 36 državljana Velike Britanije!“

– Berbokovoj je kao i predsedniku Ukrajine Volodimiru Zelenskom u potpunosti nepoznata strana politika ili diplomatija i međunarodna komunikacija, i političku karijeru zasnivaju na različitim osnovama. Ona, uglavnom igra ulogu razbijača za unapređenje NATO-a na teritoriji Nemačke i susednih zemalja – naglasila je Zaharova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zaharova je u komentaru na zahtev Berbokove za formiranje specijalnog međunarodnog tribunala za krivični progon Rusije naglasila da je šefica nemačke diplomatije osoba koja nema nikakvu zamisao o značenju te reči, prenio je TASS.

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova je preporučila da Berbokova, pre iznošenja optužbi, „pročita nešto o suđenju iz Nirnberga ili da poseti spomenik posvećen tom tribunalu“ i da prouči istoriju svoje zemlje.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter