Izvor: Sputnjik
17.01.2023 u 11:34
0

VOLODIN NAGLASIO: Ukrajina postala platforma za uklanjanje Evrope kao konkurenta SAD

Volodin je rekao i da je propao plan Vašingtona i Brisela da izoluju Rusiju.

Predsednik ruske Dume Vjačeslav Volodin izjavio je da je Ukrajina postala platforma za slabljenje Evrope koja toga još nije svesna.

KAZNE ZA „IZDAJU“: Volodin predlaže oduzmanje imovine Rusima koji su otišli i vređaju Rusiju

– Vašington i NATO su izabrali Ukrajinu kao platformu za borbu protiv naše zemlje s ciljem da zaustave njen razvoj. Ali, kako se ispostavilo, to je i platforma za slabljenje Evrope, uklanjanje Evrope kao jakog konkurenta SAD. Samo što Evropa, države evropskog kontinenta nisu toga do kraja svesni – rekao je Volodin na plenarnom zasedanju parlamenta.

Volodin je rekao i da je propao plan Vašingtona i Brisela da izoluju Rusiju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Plan Vašingtona i Brisela da izoluju Rusiju je propao, u međunarodnoj zajednici postoje zahtevi za multipolarnost i pravedan svetski poredak. Naš pristup razvoju odnosa sa drugim zemljama zasniva se na principima uzajamnog poštovanja, nemešanja u unutrašnje stvari suverenih država i uzajamno korisnoj saradnji – rekao je Volodin.

Plenarnom sednicom počelo je prolećno zasedanje parlamenta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter