Izvor: Novosti
29.07.2021 u 19:36
0

MEDLIN OLBRAJT PONOVO ŽELI DA UPRAVLJA BALKANOM: Sada pravi planove sa Albancima! (FOTO)

Samozvani ministar odbrane lažne države Kosovo Armend Mehaj razgovarao je sa bivšom američkom državnom sekretarkom Medlin Olbrajt kojoj je, kako je naveo, „izrazio večitu zahvalnost na njenom vođstvu i odlučnosti u našim najtežim trenucima za (tzv.) Kosovo“.

– Rekao sam joj da je heroina (tzv.) Kosova i svih slobodara Balkana i uvek će biti takva – napisao je Mehaj na Fejsbuku.

VAŽNO

PETKOVIĆ SAOPŠTIO: Dragici Gašić obezbeđeni lekovi i nova vrata

VUČIĆ IZ SKOPLJA: „Dijalog Beograda i Prištine je nemoguće nastaviti konstruktivno dok Kurti njega ne opstruira“ (VIDEO)

MINISTAR VULIN PORUČIO: Niko nije jači od države i zakona!

PUTIN POSLAO POMOĆ: Ruski avioni gase vatrenu stihiju u Turskoj! (FOTO)

Dodao je da je izrazio zahvalnost i američkom narodu, Ministarstvu odbrane i američkoj vojsci na nezamenljivom i vitalnom doprinosu celom procesu izgradnje, razvoja i napretka lažnog ministarstva odbrane tzv. Kosova i „KBS“.

Mehaj je dodao i da je od Medlin Olbrajt dobio poziv da se sastanu u vreme njegove zvanične posete Sjedinjenim državama.

– Na kraju sam pozvao sekretarku Olbrajta da poseti (tzv.) ministarstvo odbrane i „KBS“ i da ubuduće redovno održavamo kontakte – rekao je Mehaj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter