Izvor: Sputnjik
18.11.2022 u 21:23
0

MEDVEDEV SE OGLASIO NAKON UBISTVA RUSKIH VOJNIKA: Ukrajinski izrodi zaslužuju „čistu kaznu“ – po principu „oko za oko“!

Ukrajince koji su ubili ruske vojnike koji su se predali treba kazniti „čistom kaznom“, čak iako potraga za njima bude potrajala godinama, izjavio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

– Pre mnogo godina na fakultetu sam učio o krivičnom pravu. Bilo je reči o tome da se krivična kazna sastoji iz dva elementa: kazne, sa jedne strane i uslova za popravljanje i prevaspitavanje okrivljenog, sa druge. I da je samo smrtna kazna – čista kazna iz razumljivih razloga. Po principu „oko za oko“, koji je poznat još od starozavetnih vremena (Levit 24:20) – napisao je Medvedev na Telegram kanalu.

ZAHAROVA SAOPŠTILA DA SE ODGOVORNI OD ODMAZDE NEĆE SPASITI: Zapad nije obraćao pažnju na dokaze o zločinima Kijeva prema ruskim vojnicima

On je zaključio da ukrajinski izrodi koji su ubili ruske vojnike ne zaslužuju nijednu drugu kaznu osim one koju predstavlja čista kazna.

Prethodno je rusko Ministarstvo odbrane saopštilo da su ukrajinski vojnici ciljano ubili, hicima u glavu, više od 10 zarobljenih ruskih vojnika. Kako dodaju u Ministarstvu ovaj zločin niko neće uspeti da prikaže kao „tragični izuzetak“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Podsetimo, radi se o video-snimku obračuna ukrajinskih snaga sa ruskim zarobljenicima u Makejevki koji se pojavio na internetu.

Istražni komitet Rusije pokrenuo je krivični postupak zbog ovog slučaja.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter