Izvor: Novosti
16.01.2023 u 12:13
0

MELONI PRESREĆNA ZBOG HAPŠENJA ŠEFA KOZA NOSTRE: „Velika pobeda za državu koja se ne predaje pred mafijom“

To je jedna velika pobeda za državu koja pokazuje da se ne predaje pred mafijom, prokomentarisala je Đorđa Meloni, vest o hapšenju najvećeg sicilijanskog mafijaša „Koza nostreMatea Mesine Denaro (60 godina) koji je bio u bekstvu tri decenije i smatran jednim od najopasnijih begunaca na svetu.

Predsednica Vlade Đorđa Meloni zahvalila se karabinijerima ROS-a specijalizovane operativne jedinice karabinijera, GIS-a specijalizovane grupe za intervenciju, Naconalnom Tužilaštvu antimafije i Tužilaštvu u Palermu za hapšenje „tako moćnog predstavnika organizovanog mafijaškog kriminala“.

UHAPŠEN ŠEF KOZA NOSTRE! Najtraženiji MAFIJAŠKI BOS pao nakon 30 GODINA BEKSTVA!

– Ova Vlada imaće uvek kao reflektor pred sobom onaj kao što su bili nacionalni heroji u borbi protiv mafije sudije Paolo Borselino i Đovani Falkone – navela je Meloni.

Denaro je Uhapšen u privatnoj kliinici u Palermu bos sa nadimkom „dijabolik“. U bolnicu je ušao pod imenom Andrea Bonafede, tako je pokušao da se i dalje skriva sin „don Ćića“ šefa mafije u Trapaniju, bio je najtraženiji u Italiji i među najtraženijima u svetu.

Mesina je bio ljubimac najvećeg bosa Toto’ Riine i efekat hapšenja je tim veći što je to usledilo samo dan od 30. godišnjice hapšenja najvećeg mafijaša Toto’ Riine šefa organizovane mafije (15 januara 1993).

Istraga se sprovodila u tišini, u saradnji, na identifikovanju i kretanju i hapšenju mafijaškog bosa koji se prilikom hapšenja nije opirao, odveden je na neko tajno mesto.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter