Izvor: informer.rs
16.01.2023 u 11:09
0

UHAPŠEN ŠEF KOZA NOSTRE! Najtraženiji MAFIJAŠKI BOS pao nakon 30 GODINA BEKSTVA!

Italijanski karabinjeri uhapsili su najtraženijeg mafijaškog bosa u zemlji Matea Mesinu Denara, preneo je Rojters današnje pisanje italijanske novinske agnecije ANSA

Mesina Denaro se smatra šefom sicijalniske  Koza nostre i bio je u bekstvu od 1993. godine. Denaro, čiji je nadimak Dijabolik, uhapšen je na privatnoj klinici u Palermu.

 

http://MOŽDA IMA JOŠ LJUDI POD RUŠEVINAMA ZGRADE U DONJECKU: Ubijene tri osobe, a povređene četiri u ukrajinskom granatiranju (FOTO)

 

 

Osuđen je u odsustvu na doživotnu kaznu zbog svoje uloge u ubistvima antimafijaških tužilaca Đovanija Falkonea i Paola Borselina 1992. godine.

On se takođe suočava sa doživotnom robijom zbog svoje uloge u bombaškim napadima u Firenci, Rimu i Milanu u kojima je sledeće godine ubijeno 10 ljudi.

Policija je u septembru 2022. saopštila da je on i dalje izdaje komande u vezi sa načinom na koji je vođena mafija u oblasti oko grada Trapanija na zapadu Sicilije, njegovog regionalnog uporišta, uprkos njegovom dugom nestanku.

Njega je policija dugo pokušala da uhvati, a osim što je bio najtraženiji u Italiji, bio je i među 10 najtraženijih kriminalaca u svetu.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter