Izvor: Sputnik Srbija
28.06.2022 u 18:44
0

MI ŽIVIMO POD SANKCIJAMA OD VREMENA IVANA GROZNOG: Kolektivni Zapad nije uvodio sankcije da bi ih ukinuo, nego da zaustavi razvoj Rusije

U Rusiji svi treba da shvate da više ništa neće biti kao pre, te da kolektivni Zapad neće ukinuti antiruske sankcije, izjavila je predsednik Saveta federacije Rusije Valentina Matvijenko.

„Ponekad, prilikom kontakta sa nekim državnim strukturama, stiče se utisak da nisu svi potpuno svesni, nadaju se da će sve biti kao pre. Svi znamo da neće biti kao pre. Očekuju da će ukinuti sankcije. Ali nije ih kolektivni Zapad zato uvodio (da bi ih ukinuo). Njihov cilj je jasan – da zaustave razvoj Rusije, da potčine Rusiju. Ali ništa od toga se neće dogoditi. Mi živimo pod nekim sankcijama od vremena Ivana Groznog“, kazala je Matvijenkova na sastanku sa premijerom Mihailom Mišustinom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Po njenim rečima, oni koji su uvodili sankcije protiv Rusije treba da budu razočarani.

„Mislim da smo veoma razočarali one koji su uvodili sankcije, jer im nije uspelo da unište našu privredu“, ocenila je predsednik Saveta Federacije Rusije.

„VI STE MOJI NAJBOLJI“ Kadirov objavio snimke obuke čečenskih boraca i poručio:“Teško na treningu, lako u bitci!“

Ona je poručila da nema sumnje u to da će se Rusija izboriti sa trenutnom situacijom, uprkos svim poteškoćama.

Kao odgovor na rusku specijalnu vojnu operaciju u Ukrajini, zapadne zemlje počele su da uvode nove antiruske sankcije. Portparol Kremlja Dmitrij Peskov primetio je da su to veoma ozbiljna ograničenja, ali se Rusija za njih unapred pripremala.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter