Izvor: Tanjug
09.09.2022 u 16:19
0

Ministri Evropske unije bez dogovora o najvišim cenama za ruski gas!

Ministri energetike EU zatražili su od Evropske komisije (EK) da izradi predloge za ograničavanje cene prihoda snabdevača energijom koji ne koriste gas kako bi se smanjili troškovi za krajnje potrošače, navodi se u nacrtu zaključaka ministarskog samita u koji je Rojters imao uvid.

Ministri su, takođe, preporučili EK da predloži druge hitne i privremene mere, uključujući ograničavanje cene gasa, ali nisu podržali plan da se uvede ograničenje na cenu gasa koji se uvozi u EU iz Rusije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Oni su naveli da su razmatrali mogućnost ograničavanja cene ruskog gasa, ali da je „neophodan dalji rad“ na tome, preneo je Rojters.

AUSTRIJSKI MINISTAR PROTIV ZABRANE IZDAVANJA VIZA RUSIMA: „Važno je imati osećaj za meru i ne preterivati!“

Ministri energetike zatražili su od EU i da osmisli instrumente za hitno uspostavljanje likvidnosti u cilju pomoći učesnicima na energetskom tržištu koji su suočeni sa zahtevima da ograniče cene isporučenih energenata.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter