Izvor: BSC Happy
26.01.2023 u 15:11
0

ZELENSKI JE ODSTUPIO OD MINSKIH SPORAZUMA JER SE SPREMAO ZA RAT: Peskov naglasio da nikakvi razgovori između Moskve i Kijeva nisu mogući

Znamo kakva je obećanja Zelenski davao tokom svoje predsedničke kampanje i nije ih teško zapamtiti, istakao je Peskov.

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski odavno je prestao da bude mogući sagovornik ruskog predsednika Vladimira Putina, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov novinarima u četvrtak, komentarišući primedbu ukrajinskog predsednika u kojoj je rekao da „nije zainteresovan“ da se sastane sa Putinom na mirovnim pregovorima.

ZELENSKI NIJE ZAINTERESOVAN ZA SASTANAK SA PUTINOM: „On je za mene NIKO!“

– Znamo kakva je obećanja Zelenski davao tokom svoje predsedničke kampanje i nije ih teško zapamtiti ili osvežiti sećanje na one birače koji su ga izabrali u Ukrajini: on nikada nije rešio problem Donbasa, on je odstupio od Minskih sporazuma, štaviše, ispostavilo se da nikada nije planirao da ih sprovede, jer se spremao za rat – rekao je Peskov. Zbog toga je, recimo, on sam odavno prestao da bude potencijalni sagovornik predsednika Putina – dodao je on.

Ranije u četvrtak, Zelenski je za britanski Skaj njuz rekao da ga „ne zanimaju“ mirovni pregovori sa Putinom, rekavši da mu je Putin postao „niko“ nakon što je pokrenuo specijalnu vojnu operaciju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zelenski je ranije dekretom zabranio pregovore sa Rusijom.

Peskov je kasnije rekao da nikakvi razgovori između Moskve i Kijeva trenutno nisu mogući, s obzirom da za njih ne postoje uslovi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter