Izvor: Tanjug
12.01.2020 u 16:27
0

MUK U SIKSTINSKOJ KAPELI Papa krstio 32 bebe

Papa Franja krstio je danas u Sikstinskoj kapeli 32 bebe, uključujući dva para blizanaca. Papa je začuđeno primetio da su bebe bilo vrlo tihe i da nisu pustile skoro ni glas dok su čekale na svoj red da budu krštene pod svodom kapele koji je oslikao Mikelanđelo.

Čekajući ođek plača, papa se našalio da „koncert još nije počeo“ . Međutim, čak i kada je svaku bebu polio vodom, kako bi je na simboličan način očistio od greha, i čitao njihova imena, bebe su ostale iznenađujuće tihe, kao i njihova starija braća i sestre.

U kapeli u kojoj se biraju pape, svake godine se održavaju papska krštenja, ali su takvi događaji ranijih godina bili vrlo bučni, prenosi AP.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter