Izvor: Tanjug
14.10.2022 u 17:19
0

Najmanje 14 dece je izgubilo život kada se prenatrpani brod koji ih je prevozio od škole do kuće prevrnuo u Mekong reci u Kambodži!

Najmanje 14 dece je izgubilo život kada se prenatrpani brod koji ih je prevozio od škole do kuće prevrnuo u Mekong reci u Kambodži, saopštile su lokalne vlasti.

Spasilački timovi su tražili još jednog đaka nakon incidenta koji se dogodio u četvrtak u pokrajini Kandal, na oko 50 kilometara jugoistočno od glavnog grada Pnom Pena, rekao je šef lokalne policije Čoen Sočet za Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Žrtve su stare od 11 do 14 godina, dodao je on.

„Za nesreću je kriv vlasnik plovila koji je pretovario brod, dakle, u pitanju je bezobzirnost, a nije bilo ni pojasa za spasavanje“, rekao je on.

AKTIVISTI POLILI VAN GOGOVU SLIKU! Na „Suncokrete“ paradajz supom

Premijer Hun Sen je izrazio saučešće porodicama nastradale dece. „Narod, posebno oni koji žive pored reke, treba da budu vrlo pažljivo kada se povećava opasnost od poplava“, rekao je Hun, aludirajući na predstojeću sezonu monsuna.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter