Izvor: Kurir.rs
03.01.2023 u 09:08
0

„NATO ĆE NATERATI ZELENSKOG NA NEPOVOLJAN MIR SA RUSIJOM“: Strpljenje je na izmaku zbog isporuka oružja!

Od početka ruske specijalne operacije u Ukrajini, SAD i njeni saveznici su Oružanim snagama Ukrajine isporučili vojnu opremu vrednu milijarde dolara.

NATO bi mogao da izgubi strpljenje sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim i Kijev natera na mirovni sporazum sa Moskvom, ocenjuje urednik CNN Nik Pejton Volš.

ZELENSKI IZNOVA POKAZUJE INFERIORNOST TOKOM JAVNOG OBRAĆANJA? Optužuje Rusiju da se neće zaustaviti kada su napadi moćnim iranskim dronovima u pitanju!

Američki Si-En-En analizirao je situaciju u Ukrajini i jedinstvo Zapada u podršci Kijevu i došao do zaključka da bi Severnoatlantski savez (NATO) mogao da izgubi živce zbog iskoruka oružja ukrajinskoj strani i natera Vladimira Zelenskog da sklopi mir sa Moskvom.

– NATO bi mogao da izgubi strpljenje zbog isporuka oružja, i da izabere ekonomsku korist u odnosu na dugoročnu bezbednost, i založi se za mir koji bi bio nepovoljan za Kijev – ocenio je Volš.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od početka ruske specijalne operacije u Ukrajini, SAD i njeni saveznici su Oružanim snagama Ukrajine isporučili vojnu opremu vrednu milijarde dolara.

Moskva je više puta napomenula da Zapad nastoji da produži sukob slanjem oružja Kijevu.

Kako su istakli u Ministarstvu odbrane, skladišta sa stranom municijom postaće legitimne mete Vazdušno-kosmičkih snaga u susednoj republici.

Pres-sekretar predsednika Rusije Dmitrij Peskov je takođe podsetio da „pumpanje“ Ukrajine municijom sa Zapada ne doprinosi pregovaračkom procesu i da će imati negativan efekat.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter