Izvor: Tanjug
01.11.2023 u 21:20
0

NE INTERSUJU IH ZLOČINI: SAD zasad neće da procenjuju da li je Izrael činio zločine u sukobu s Hamasom

Portparol Stejt departmenta Metju Miler rekao je da ta agencija trenutno neće započinjati zvanični proces procene o tome da li je Izrael počinio ratne zločine tokom sukoba sa Hamasom.

On je istakao da će biti nastavljeni direktni razgovari sa Izraelom na te teme, preneo je Si-En-En. „Isto tako, javno ćemo im reći da očekujemo da u svim svojim aktivnostima, svim vojnim kampanjama, budu u skladu sa zakonima rata“, rekao je Miler.

ON JE NA ČELU PREDSTAVNIČKOG DOMA KONGRESA: Protivnik istopolnih brakova, abortusa i rodnog identiteta(video)

Upitan o civilima koje je Izrael ubio u svojim napadima na izbeglički kamp Džabalija u Gazi, portparol Stejt departmenta naveo je da je ministarstvo „duboko ožalošćeno gubitkom života civila“, ali nije osudio napade. (Kraj) jof/tnj

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter