Izvor: BETA
02.10.2023 u 21:19
4

STEJT DIPARTMENT: Dobrodošlo svako povlačenje srpskih snaga sa administrativne linije sa Kosovom

AmeričkI stej dipartemnet saoptio je večeras da će svako povlačenje srpskih snaga sa administrativne linije sa Kosovom biti "dobrodošla mera" pošto je Beograd saopštio da se vratio "na normalu" nivo svojih trupa

„Čekamo da vidimo potvrdu ovoga. Ali ako je to tačno, to bi bio dobrodošao korak“, rekao je portparol Stejt departmenta Metju Miler (Matthew Miller).

EKSKLUZIVNO! PREDSEDNIK VUČIĆ u emisiji „ĆIRILICA“: Vučić otkriva detalje ubistava SRBA u Banjskoj

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije (VS) Milan Mojsilović izjavio je danas da je „režim rada jedinica u Kopnenoj zoni bezbednosti na zadacima obezbeđivanja administrativne linije vraćen je u normalu, to znači redovno brojno stanje angažovanih jedinica u Kopnenoj zoni bezbednosti“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “STEJT DIPARTMENT: Dobrodošlo svako povlačenje srpskih snaga sa administrativne linije sa Kosovom”

  1. Sve što preporučite i mi uradimo je dobrodošlo za vašu pobedu, koje smo mi ovce e pa više malo morgen . Nećemo vam više povladjivati jer ste ober lažovi i manipulatori , fuj . Jedva čekam da tu dodje Tramp .

    0
    0
    Odgovori
  2. Aman ne kenjajte više . Začepite više sa svojim pokvarenlukom, ko nije do sada shvatio u vezi ovakvih njihovih zahteva oni se sprdaju sa nama tek toliko da se zna , ko ih se plaši neka odstupi . Pobediće vas sve redom tu kod vas Tramp, možda će on biti sličan sa sličnom politikom ali neće baš biti isti istijaciti kao vi sada ali i Rusija sa spoljne strane , što se tiće Trampa i njegove pobede , pobediće pod uslovom da ponovo onako raskošno ne pokradete izbore ili nešto daleko bilo ne uradite Trampu .

    0
    0
    Odgovori
  3. U kojim snovima i lažima oni žive ali što je najgore do sada u većini zemalja im se ostvarivalo skoro sve što su želeli , da li je bilo legano ili ne a uglavnom neleglanim metodama nije bitno , za dalje će se videti kako stvari stoje po tim njihovim pitanjima nazovi politike (daj ili uzimamo) (ako nećeš e hoćeš ) i da li će moći nastaviti tako .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter