Izvor: rt.com
11.11.2023 u 20:28
0

NE ŠALJITE GOLOTINJU: Ruska zvaničnica poslala poruku ženama

Žene bi trebalo dvaput da razmisle pre nego što pošalju intimne fotografije svom partenru i izlože se osvetničkoj pornografiji ili iznudi u slučaju raskida. Ovaj prijateljski savet pojavio se na mreži  Telegram u četvrtak ljubaznošću Gajane Garijeve, prtaprolke  policije u ruskoj republici Dagestan.

ČUVENI FOKS ANALIZIRA: Zašto Zelenski ne želi izbore?, ARGUMENTI BESMISLENI

„Svako od nas iskreno veruje da će naša Jedina prava ljubav biti sa nama zauvek“, napisala je Garijeva. „Avaj, ponekad se princ na belom konju ispostavi da je koza na izgladnjelom magarcu.

„Koliko god da se zaljubite, koliko god da ste fascinirani ovim princom, ne gubite razum! Ne isključujte mogućnost svađe i raskida“, savetovala je ona.

Oni koji su „hrabro i nepromišljeno“ poslali svoje intimne fotografije, otvarajući se „dušom i telom“ svojoj ljubavi, ne mogu da ih vrate u slučaju raskida, objasnila je Garijeva.

Ovo ih čini ranjivim na muškarce koji su „besni, uvređeni i žele osvetu“, ili one koji odbijaju da prihvate raskid i pokušavaju da se ponovo spoje pod pritiskom, ili čak „prljavo, pohlepno kopile“ koje zahteva novac ili on će sve procuriti na internetu.

„Ima mnogo plemenitih i dostojnih ljudi“, napisala je Garijeva. „Ali ima i dosta nitkova! Inače, ne bi bilo toliko vas da mi pišete i molite za pomoć.”

Garijeva je napomenula da joj mnoge žene pišu tražeći pomoć, ali ne može ništa da uradi ako se ne jave – što predstavlja sopstveni rizik u pogledu privatnosti.

„Drage moje devojke, mi nismo muškarci. Za razliku od njih, mi imamo samo jednu glavu“, zaključila je Garijeva. „Pokušaj da ga ne isključiš!“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter