Izvor: Sputnik Srbija
24.08.2022 u 14:09
0

NEBENZJA: Napadi Kijeva na Zaporošku nuklearnu elektranu koji i dalje traju posledica su zločinačke popustljivosti Zapada!

Napadi Kijeva na Zaporošku nuklearnu elektranu koji i dalje traju posledica su zločinačke popustljivosti Zapada, izjavio je Vasilij Nebenzja, stalni predstavnik Rusije u Ujedinjenim nacijama na sednici Saveta bezbednosti koju je Rusija sazvala povodom situacije u nuklearci.

On je dodao da na prošloj sednici SB UN „nijedna od zapadnih delegacija nije pokazala da je odlučna da osudi napade ukrajinskih snaga na nuklearku, niti da pozove kijevski režim da ih zaustavi“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PUTIN: Postoji rizik da se situacija sa šumskim požarima pogorša i u evropskom delu Rusije i na njenom dalekom istoku!

Diplomata je istakao da se situacija sa nuklearnom bezbednošću u poslednje dve nedelje pogoršala i da „ukrajinske snage skoro svakodnevno granatiraju teritoriju nuklearke, stvarajući realan rizik od radijacijske havarije na nuklearci sa katastrofalnim posledicama po ceo evropski kontinent“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter