Izvor: Happy BSC
01.04.2022 u 13:38
0

NEKADA JE GRLIO I LJUBIO PUTINA, A SADA GA PLJUJE! Depardje je sve iznenadio uvredama na račun šefa Kremlja, Rusi su OGORČENI

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da glumac Žerar Depardje ne razume potpuno šta se dešava u Ukrajini, jer nije udubljen u političku agendu, dodajući da je ruska strana, ako je potrebno, spremna da mu objasni kako stoje stvari.

Prethodno su mediji preneli da je Depardje, koji je dobio rusko državljanstvo, izjavio da Rusi nisu odgovorni za postupke lidera svoje zemlje Vladimira Putina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Depardje ne razume šta se desilo u Ukrajini 2014. godine, ne razume šta su sporazumi iz Minska, ne razume šta su Donjeck i Lugansk. On jedva da razume šta je bombardovanje civila, teško da zna za nacionalističke elemente – rekao je Peskov, prenosi RIA Novosti.

Dodao je da je Moskva spremna, ako je potrebno i ako Depardje želi, da mu to objasni kako bi bolje razumeo.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter