Izvor: BLIC
11.09.2023 u 12:03
0

„NEKO ĆE IZGUBITI ŽIVCE“: Medvedev upozorio Ameriku da zbog arogancije može da doživi još jedan 11. septembar

Dmitrij Medvedev, predsednik Saveta bezbednosti Rusije i bivši predsednik i premijer Rusije, rekao je juče u postu na svom Telegram kanalu da bi SAD uskoro mogle da dožive napad poput onog 11. septembra 2001, ali nuklearnim ili biološkim oružjem.

On je juče na svom Telegram kanalu objavio, kako je rekao, „nekoliko reči uoči 11. septembra“. U postu je ismevao SAD zbog onoga što je nazvao „arogancijom i odvratnim narcizmom“ među zapadnim nacijama i „univerzalnom arogancijom po bilo kom pitanju“.

Ne želim da predviđam, ali SAD će doživeti da će teroristi u jednom trenutku izvesti još jedan napad u stilu 11.9.2001, ali sa nuklearnom ili biološkom komponentom – napisao je Medvedev.

MEDVEDEV O MASKU: Poslednji razuman čovek u Americi, sprečio je napad na rusku flotu!

Ili još gore: jedan od lidera nuklearnih zemalja će izgubiti živce i doneti emotivnu odluku da upotrebi oružje za masovno uništenje. Tim pre što se nuklearni klub stalno širi i značajan deo njega nije vezan nikakvim obavezama. I onda bi to bilo to. Igra je gotova. Ostaće samo da se prikupi novac za novi spomenik u četvrti Ground Zero. U najboljem slučaju – dodao je on.

Prošlog meseca, tokom intervjua za rusku državnu novinsku agenciju Tass, Medvedev je dao slične komentare sugerišući da SAD i druge zapadne zemlje guraju svet bliže Trećem svetskom ratu.

– Da budem iskren, svakako bi bilo bolje da su čuli signale – rekao je Medvedev.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter