Izvor: HappyBSC
11.01.2020 u 19:05
0

NEMA LAŽI, NEMA PREVARE (VIDEO)

U subotu su iranske trupe objavile da su oborile ukrajinski avion „Boing 737“ koji je poleteo iz Teherana i trebao da leti za Kijev, misleći da je u pitanju projektil. Istovremeno, ukrajinske vlasti pozvale su Iran da preuzme potpunu odgovornost za incident koji je odneo 176 života.

Novi video je postavljen na internetu na kome se navodno vidi trenutak kada je raketa ispaljena pa potom pogodila ukrajinski avion. Sve je snimljeno sa kamere jednog parkinga u Teheranu. Samo nekoliko sekundi nakon lansiranja, noćno nebo je bljesnulo jarkom svetlošću.

DESETAR HEROJ SRBIJE Ovako sam spasio mališana iz Turske

Ukrajinski avion srušio se ubrzo nakon što je poletio sa aerodroma u Teheranu u sredu ujutro. Poginuli su svi putnici i osoblje u avionu.

Među početnim verzijama incidenta bile su tehnička greška i sudar sa letećim objektom. Međutim, u subotu je komandant vazduhoplovnih snaga Islamskog revolucionarnog gardijskog korpusa Amir Ali Hadžizade objavio da je avion oboren od strane iranske vojske nakon što je greškom pomešan sa krstarećom raketom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter