Izvor: Tanjug
03.08.2021 u 07:31
0

NEMAČKA PRELOMILA: U septembru treća doza vakcina za decu i ranjive grupe stanovništva

 Nemačka će u septembru početi da daje treću dozu vakcina protiv korona virusa za ranjive grupe stanovništva i vakcinaciju dece starije od 12 godina, saopštio je ministar zdravlja Jens Špan.

PROČITAJTE JOŠ:

FBI NIJE UČESTVOVAO U HAPŠENJU BELIVUKOVOG KLANA: Zvanično saopštenje ambasade SAD

RUSKE PODMORNICE- UZBUNA ZA BRITANSKU VOJSKU! „Rusi traže skriveni pristup celom Atlantiku“ (VIDEO)

KRIVOKAPIĆ PORUČIO: Rezolucija o Srebrenici je nepotrebna

Kako je rekao nakon sastanka sa ministrima zdravlja svih nemačkih pokrajina, treća doza će biti vakcine Fajzera i Moderne, a neće morati da bude ista kao i ona koja je već primljena.

Špan je istakao da zemlja ima dovoljno vakcina za sve starosne grupe i da svi koji to žele mogu da se imunizuju tokom leta.

U Nemačkoj je potpuno vakcinisano samo nešto više od polovine odraslog stanovništva, a oko 62 odsto primilo je barem jednu dozu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter