Izvor: Kurir.rs
16.07.2023 u 08:47
0

SVET U STRAHU, ON NA KOLENIMA: Netanijahu ipak izlazi iz BOLNICE, svi se pitaju samo JEDNO

Premijer Izraela  Benjamin Netanijahu (73) izaći će danas iz bolnice, nakon što je preko noći ostao na posmatranju u bolnici u medicinskom centru Šeba u gradu Ramat Gan, gde je hospitalizovan, kako navodi Tajms of Izrael, zbog „očigledne dehidracije“.

NETANIJAHU PORAŽEN? Odustaje od spornog zakona!

Iz njegovog kabineta danas je saopšteno da je naknadnim medicinskim testovima utvrđeno da nema zdravstvenih problema zbog kojih bi trebalo da dalje ostaje u bolnici, preneo je Rojters. Nekoliko izraelskih medija objavilo je ranije da je Netanijahu zbrinut na odeljenju kardiologije.

U međuvremenu, kako dodaje Tajms of Izrael, pojavile su se fotografije Netanijahua sa puta na Galilejsko jezero, gde je premijer Izrael rekao da je osetio da je dehidrirao, „jer nije imao šešir, ni vodu“.

U zajedničkom saopštenju njegovog kabineta i medicinskog centra Šeba, ističe se da se požalio na vrtoglavicu nakon što je proveo nekoliko časova na suncu po jakoj vrućini. Netanijahu je sinoć u video poruci rekao da se oseća „veoma dobro“ i da ostaje na „daljim ispitivanjima“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter