Izvor: Alo.rs
19.10.2020 u 16:34
0

NEVIĐEN HAOS u Pragu zbog KORONA MERA! Policija konjicom i VODENIM TOPOVIMA krenula na demonstrante (VIDEO)

Policija u Češkoj bila je primorana da upotrebi suzavac i vodene topove, a sve to kako bi rasterala više stotina demonstranata u Pragu koji su napali policajce posle protesta protiv novih mera zaštite koja je ta zemlja propisala radi suzbijanja širenja korona virusa.

PROČITAJTE JOŠ

NEMA DRUGE! Uveden policijski čas, pogledajte gde sve važi i koliko traje!

SVUGDE OTPUŠTAJU, A ONI TRAŽE RADNIKE Pogledajte gde je korona otvorila radna mesta i ko može da se zaposli

SRBIJA JE U CRVENOJ KORONA ZONI! Imamo više od 30 zaraženih na 100.000 ljudi, evo šta to znači!

KORONA NE JENJAVA! UMRLA NAJMLAĐA PACIJENTKINJA U HRVATSKOJ: Kilometarski redovi za testiranje

Prema pisanju pojedinih medija u dramatičnim sukobima policije i demonstranata povređeno je najmanje 20 osoba.

Protestvovalo je više hiljada ljudi, uključujući fudbalske i hokejsaške navijače koji su protestovali protiv mera među kojima su i zabrana sportskih takmičenja i zatvaranje barova i restorana. 

Takođe je zabranjeno okupljanje više od šest osoba, ali je dozvoljeno demonstriranje do 500 ljudi, ako su razdvojeni u grupe od po 20 i ako nose zaštitne maske.

OVO MORATE ZNATI

EKSKLUZIVNO NA HAPPY TV: Ovo su istinite priče sa Košara!

PALI SRBIN I BOSANAC U ITALIJI: Ukrali robu vrednu 200.000 evra, a sad ih čeka ROBIJA

U EKONOMSKOJ ŠKOLI SRUŠEN PLAFON: Povređena devojčica!

UBISTVO U JABUKOVCU: Apelacioni sud ukinuo rešenje za Maju, POJAVIO SE NEPOZNATI DETALJ!

Međutim kako je primećeno, a na osnovu priloženog snimka, demonstranti nisu nosili maske. Pošto je policija saopštila da je njihov broj veći od 500, organizatori su okončali skup. Ali neki demonstranti su ostali na trgu i počeli da gađaju policiju flašama, kamenicama i drugim predmetima.

Dramatičnu situaciju pojačali su krici besne rulje, i konstantan zvuk ispaljivanja suzavca, policija je nemilosrdno udarala pendrecima po masi.

Demonstranti su na policiju bacali sve što im se pod rukom našlo, ali policija im nije ostala dužna. Ceo manevar je pratilo konstantno urlikanje i vriska. Policija je čak u jednom momentu uletela u gužvu na konjima.

U Češkoj se beleži rekordan porast novih slučajeva korona virusa prethodnih nedelja i ta zemlja ima najveću stopu zaražavanja u Evropi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter