Izvor: vecernji.hr
07.10.2022 u 10:43
0

NISMO SE SUOČILI SA MOGUĆOM APOKALIPSOM OD KENEDIJA: Bajden govori o nuklearnom armagedonu, siguran da se Putin nije šalio!

Američki predsednik Džo Bajden izjavio je u četvrtak da ruske pretnje upotrebom nuklearnog oružja u sukobu u Ukrajini dovode svet u opasnost od „apokalipse“, po prvi put od Kubanske raketne krize usred rata.

– Nismo se suočili sa mogućnošću apokalipse od Kenedija i Kubanske raketne krize 1962. godine – rekao je Bajden na prikupljanju sredstava u New Yorku, dodavši kako smatra da se njegov ruski kolega Vladimir Putin „nije šalio“ kada je izrekao ove pretnje.

CNN ističe da je neuobičajeno da predsednik govori o mogućem nuklearnom armagedonu na takav način, dok su njegovi saradnici iz Savet za nacionalnu sigurnost, Stejt departmenta i Pentagona govorili mnogo odmerenije, rekavši da pretnje shvataju ozbiljno, ali ne vide kretanje na njima iz Kremlja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Gde Putin nalazi izlaz? Gde se on nalazi u poziciji ne samo da izgubi ugled, već i značajnu moć unutar Rusije? – kazao je Bajden.

Nakon Bajdenovih primedbi, američki zvaničnici rekli su za CNN kako nisu videli nikakve promene u nuklearnom stavu Rusije.

– Izjava portparolke Bele kuće Karin Žan Pjer u utorak kako nije bilo nagoveštaja promene u stavu Rusije i zato nema nikakve promene u stavu SAD-a – rekao je neimenovani američki zvaničnik i dodao:

– Danas nije otkriveno ništa što bi označavalo eskalaciju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74


PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter