Izvor: BSC Happy
05.07.2023 u 16:17
0

NJEGOVA AROGANCIJA NEMA GRANICE: ZELENSKI rekao da zna koliko ORUŽJA ima u ARSENALIMA ZEMALJA EU – AMERIĆKI OBAVEŠTAJCI SJAJNO RADE POSAO

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je u razgovoru sa novinarima rekao kako zemlje EU i te kako imaju u svojim arsenalima dovoljno oružja da pomognu Kijevu, da on to zna, ali da one uprkos tome ne isporučuju naoružanje u dovoljnoj meri.

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski je na sastanku sa novinarima rekao da ima detaljne informacije o količini vojne opreme u skladištima evropskih armija, na osnovu kojih je od njih tražio oružje.

Ranije se saznalo da američki obaveštajci Kijevu prenose strogo poverljive informacije o stanju arsenala u Evropi kako bi Ukrajina nastavila da zahteva nove isporuke naoružanja od svojih saveznika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter