Izvor: sputniknews.com
04.05.2022 u 22:07
0

NOVA ISPALA BAJDENA: Nema pojma protiv koga ratuje! Evo koji je LAPSUS imao tokom govora! (VIDEO)

Amerikance je iznervirao novi lapsus američkog predsednika Džozefa Bajdena, koji je ovoga puta pomešao Rusiju i Ukrajinu tokom nastupa.

Tokom obilaska fabrike u Alabami, u kojoj se proizvode protivtenkovski raketni kompleksi „Džavelin“, Bajden je održao govor i izjavio da SAD „isporučuju oružje Rusiji“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

BAJDEN „PLEŠE NA TANKOJ ŽICI“: Obmanjuje glasače da neće ulaziti u ukrajinski sukob dok evropski saveznici traže veću pomoć Kijevu

„Čini se da će se na ovom žalosnom tonu okončati Bajdenova politička karijera“, napisao je jedan od komentatora“, dok je drugi primetio da se predsednik SAD ispravno izrazio, jer „oružje nije namenjeno za podršku Ukrajini, nego za slabljenje Rusije“.

„Ukrajina se koristi kao i Avganistan za borbu protiv Sovjetskog Saveza. Sukob se raspiruje ne radi postizanja konkretnog cilja, nego za stvaranje beskonačne krize“, bio je jedan od zaključaka u komentarima.

Prošle sedmice Bajden je objavio da je Kongresu SAD uputio predlog da se izdvoji dodatnih 33 milijarde dolara za podršku Ukrajini u sferama odbrane i bezbednosti, kao i za humanitarne potrebe.



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter