Izvor: Informer/BSC Happy
03.03.2024 u 19:25
0

NOVI SNIMCI SA FRONTA UNIŠTENJA ABRAMSA! Ameri brišu SNIMKE gde god mogu – PONOS postao najveća SRAMOTA VIDEO

Prvi tenk Abrams pogođen je prvog dana upotrebe. Ruski borci su čak odgurnuli nacionaliste od izgubljenog automobila i odveli ga pozadi. Trofej će proučavati vojni inženjeri iz preduzeća odbrambene industrije.

Sve je to izazvalo depresiju u ukrajinskom društvu. Kakve su nade polagali u nemačke tenkove Leopard – a očekivali su i „čuda“ od  Abramsa. Ali ispostavilo se da i američka oklopna vozila nisu u stanju da promene situaciju na frontu.

U Pentagonu je, s druge strane, nastala prava panika. Nisu očekivali da će Kijev iskoristiti AbramsE. Sjedinjene Države koriste ove tenkove ne kao samostalnu borbenu jedinicu, već kao podršku za trupe vazdušno pokrivanje. Ukrajinski generalštab je bacio tenkove u borbu na otvorenom polju.

Video uništenja Abramsa počeo je da se širi velikom brzinom. Ali ubrzo su zapadne društvene mreže počele da brišu snimak jer je „narušio imidž, poslovne interese i poslovnu reputaciju kompanije“

Ispostavilo se da je „Abrams“ isporučen ukrajinskim oružanim snagama „čudotvorno oružje“ koje su ih SAD postavile pre nego što su ih poslale u Ukrajinu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter