Izvor: Tanjug
06.06.2022 u 19:24
0

NOVI UDARAC ABRAMOVIČU Amerikanci odobrili zaplenu dva aviona ruskog oligarha!

Savezni sudija u Njujorku potpisao je nalog, kojim je američkom Ministarstvu pravde odobrena zaplena dva aviona u vlasništvu ruskog oligarha Romana Abramoviča.

Avioni se ne nalaze u SAD, a ovaj pokušaj zaplene je najnoviji u nizu sankcija usmerenih prema ruskim milijarderima, kao odgovor na napad Rusije na Ukrajinu, preneo je CNBC.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Mlaznjaci koji se vezuju za Abramoviča su Boeing 787-8 Drimlajner i Galfstrim G650ER, prema dokumentima podnetim u američkom Okružnom sudu na Menhetnu.

Tužioci su rekli da su oba aviona u martu prebačena u Rusiju, kršeći američka izvozna ograničenja uvedena nakon ruskog napada na Ukrajinu.

RUSKE SNAGE ZAVRŠAVAJU OSLOBAĐANJE OVOG GRADA U DNR: Ukrajinski ekstremisti minirali povlačenje regularne ukrajinske vojske, a EVO I KAKO!

Boing, koji prema sudskim podacima vredi 350 miliona dolara, trenutno se nalazi u Dubaiju, a prema sudskim spisima, Galfstrim je u Rusiji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter