Izvor: TANJUG
22.05.2022 u 22:57
0

ODKB PORUČUJE: Širenje NATO je plodno tlo za zaoštravanje tenzija i militarizaciju regiona! Spremni smo da odgovorimo!

Organizacija Ugovora o kolektivnoj bezbednosti (ODKB) sposobna je da adekvatno odgovori na moguće širenje NATO, izjavio je danas generalni sekretar ODKB Stanislav Zas.

Generalni sekretar postsovjetskog bezbednosnog bloka, na čelu sa Rusijom, u intervjuu za televiziju Belorusija-1 upozorio da će širenje NATO dovesti do porasta tenzija i ocenio da ni na koji način neće pomoći da se osigura bezbednost država članica, prenosi TAS S.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ULAZAK ŠVEDSKE I FINSKE U NATO SLABI JEDINSTVO ZAPADA: Ogorčena Turska bi decenijama mogla da slabi blok iznutra!

„Prirodno, mi ovo proširenje posmatramo kao plodno tlo za zaoštravanje tenzija i dalju militarizaciju regiona. U stvari, to neće pomoći jačanju bezbednosti, uključujući država članica NATO“, naveo je Zas.

On je rekao da ODKB ima dovoljno snaga da odgovori na moguće pretnje i istakao da pitanje jačanja potencijala sada nije na dnevnom redu.

ODKB je regionalna međunarodna organizacija, nastala na prostoru bivšeg S S SR, koja se bazira na bezbednosno-vojnoj saradnji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter