Izvor: Tanjug
21.06.2022 u 18:07
0

OGLEDALO LICEMERJA SAD I V. BRITANIJE Kinezi uputili BRUTALNE PROZIVKE zbog situacije sa Džulijanom Asanžom!

Kinesko ministarstvo spoljnih poslova obratilo se medijima povodom situacije sa Džulijanom Asanžom, osnivačem Vikiliksa koji očekuje izručenje SAD zbog špijunaže.

Ističe se da je ovaj slučaj ogledalo u kome se vidi licemerje SAD i Velike Britanije koje redovno govore o slobodi medija, dok se govori o drugim državama, dok u slučajevima kada se otkriju njihove poverljive informacije i njihovih partnera, ti ljudi više nisu heroji već kriminalci.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Vikiliks sajt, koji je osnovao Džulijan Asanž i koji je otkrio veliki broj informacija o Sjedinjanim Američkim Državama i njihovim ratovima u Avganistanu i Iraku i otkrio činjenice da je američka CIA izvršila sajber napade. Iz ovog razloga, američka vlada, više od decenije, neopravdano optužuje za seksualno uznemiravanje, špijunažu i zloupotrebu računara Asanža i nastavlja da ga neprestano pritiska, kroz tajni nadzor, globalni progon, dogovorima iza scene i drugim sredstvima . SAD ne bi bile zadovoljne ni sa čim drugim do njegovim hapšenjem. Britanija nije štedela trud u saradnji sa SAD da uhapse i izruče Asanža i užurbano je nastavila neophodne procedure da u potpunosti demonstrira  lojalnost britanske strane u očuvanju specijalne veze sa SAD, kao i činjenica da SAD i Britanija sarađuju u prekograničnoj represiji pojednaca. Asanžov slučaj je ogledalo koje otkriva licemerje američkih i britanskih tvrdnji da brane slobodu medija. Za njih otkrivanje informacija drugih zemalja uživa potpunu slobodu, dok otkrivanje njihovih i zemalja saveznika biće ozbiljno kažnjeno. Oni koji otkrivaju druge zemlje su heroji, dok oni koji otkrivaju njihove zemlje i partnere su kriminalci, dok se nastavlja političko ubeđivanje drugih zemalja da drže medije slobodnim . I za njih je nelegalno da pritiskaju medije. Svet obraća pažnju na Asanžovu situaciju, ljudska prava i ličnu sudbinu. Mi verujemo da će pravda biti servirana i da hegemonija i moć ne mogu uvek da postignu svoj cilj“, poručeno je iz kineskog Ministarstva spoljnih poslova. 



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter