Izvor: Happy BSC
02.05.2022 u 08:52
0

ONA JE RODILA PUTINU SINOVE! EVO GDE IH ŠEF KREMLJA KRIJE! Isplivala je najveća Vladimirova TAJNA ČUVANA 7 GODINA (VIDEO)

Od početka rata u Ukrajini pod lupom je ruski predsednik i sve što ima veze da njim, u brojnim člancima pominju se ljubavnice, agenti špijuni, bivše supruge, ćerke, a sada su glavna tema medijia sinovi koje mu je rodila bivša ritmička gimnastičarka i osvajačica olimpijskog zlata Alina Kabajeva.

U članku novinara Vila Stjuarta za „Dejli Mejl“ navodi se da Vladimir Putin ima dva sina. Prvog je dobio 2015. godine, a drugog 2019. godine. Jedan je rođen u Švajcarskoj, drugi u Moskvi. Ovim tvrdnjama ide u prilog i video sa događaja koji je bivša gimnastičarka posetila u  vreme prve trudnoće. Na videu se jasno vidi da je u drugom stanju. Ona je prisustvovala gimnastičkoj emisiji za decu pod nazivom „Alina 2015“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako izvori navode stariji sin je rođen u dobro obezbeđenoj klinici u Švajcarskoj 2015. godine, dok je mlađi sin rođen u Moskvi 2019. godine. Porođaju je prisustvovalo isto medicinsko osobolje iz Švajcarske koje je zbog porođaja doputovalo u Moskvu, piše u istrazi koju je objavio švajcarski list „Sontagceitung“.

ŠOK U KREMLJU I RUSIJI! Putin ide na HITNU operaciju KANCERA, odredio je i svog naslednika, nastao je MUK u Moskvi posle ove vesti

Izvor novog izveštaja koji iznosi navodno lični prijatelj Kabaeve koji poznaje akušera, neimenovanog lekara rođenog u Sovjetskom Savezu koji je poznavao Putina više od tri decenije i dugogodišnji državljanin Švajcarske nakon emigriranja iz Rusije.

Naš izvor jasno kaže da je Alinina veza sa Putinom postojala. Njihova deca, dva sina, to su Putinova deca. Alina nije imala drugu vezu. To bi bilo previše opasno za nju“, kaže izvor.

Akušer je „održao odnos poverenja sa Putinom“, navodi se u izveštaju. „Morali ste da držite celu stvar veoma diskretno“, rečeno je novinama.

Suprotno tračevima 2015. godine, Putin nije bio prisutan na porođaju. „Odlukom predsednika“ u Moskvi je rođen drugi sin. Isti ruski emigrantski švajcarski akušer porodio je drugog sina u Moskvi 2019. Izvor je opisao Kabaevu kao „veoma prijatnu ženu koja je prava sportistkinja. Došla je u porodilište sa majkom i sestrom, ali bez telohranitelja“.

Kabaeva je takođe putovala više puta u Švajcarsku pre nego što je započela vezu sa Putinom, za koju se veruje da je počela 2007. godine. Ruski lider koji će napuniti ove godine 70, 2007. godine demantovao je priče da ima bilo kakve veze sa bivšom gimnastičarkom (38).

Otkako je počela „specijalna operacija Rusije“, Alina je, navodno, sa decom se krije u Švajcarskoj, o čemu su mediji pisali. „Moskovski Korespondent“ je tvrdio da se Kabajeva verila sa Putinom, ali je to demantovano, a novine su zatim ugašene. Govorilo se i da je 2015. dobila prvo dete sa ruskim predsednikom, što je on, takođe, negirao.

Vladimir Putin iza sebe ima brak sa Ljudmilom Škrebnjevom sa kojom ima ćerke Mariju i Jekaterinu. Taj brak je trajao od 1983. do 2013. godine.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter