Izvor: Happy BSC
02.05.2022 u 08:34
0

UKRAJINCI GRANATIRALI ŠTAB RUSA Generala kojeg je Putin ga poslao po pobedu, poslali su ranjenog kući! (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavila se informacija da je Valerij Gerasimov, načelnik štaba ruske vojske, ranjen u Izumu u ukrajinskoj oblasti Harviv, koja se nalazi u centru intenzivnih borbi od početka ruske vojne operacije .

Prema navodima nezvaničnih ruskih izvora, Gerasimov je zadobio „ranu od gelera u gornjoj trećini desne noge bez preloma kostiju“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je imao sreće te je šrapnel uklonjen i njegov život nije u opasnosti.

Gerasimova povreda je bila dovoljno teška da je odleteo sa fronta i vratio se u Rusiju na dalje lečenje. Povreda načelnika štaba usledila je samo dan nakon što je ruski general-major Andrej Simonov, ubijen u Harkovu, kako je rekao savetnik ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog.

Prema nezvaničnim podacima ukrajinska vojska je pomoću artiljerije tukla ruske položaje 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter