Izvor: Tanjug
21.06.2022 u 19:31
0

OPTUŽBE RUSKOG AMBASADORA U UN Nebenzja poručio da je Zapad uklonio Ukrajinu iz mirovnih pregovora, žele samo rešenje na bojnom polju.

Rusija garantuje bezbedan prolaz brodova za izvoz ukrajinskog žita, ali Kijev mora da očisti svoje luke od mina, izjavio je stalni predstavnik Rusije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja.

„Dali smo garancije na visokom nivou. Sada je na Ukrajini: minirali su priobalne vode i potrebno ih je očistiti od mina“, poručio je Nebenzja, prenosi agencija TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je ocenio i da je Zapad uklonio Ukrajinu iz mirovnih pregovora, kao i da nastoji da je ubedi da se rešenje sukoba može postići samo na bojnom polju.

BRITANIJA UVODI NOVE SANKCIJE RUSIJI: Nastavićemo sve dok se Moskva ne povuče iz Ukrajine

„Zapadni sponzori su udaljili pregovarački tim Kijeva iz diplomatskog dijaloga usmerenog na pronalaženje rešenja za sukob i počeli da energično ubeđuju sebe i ceo svet da se rešenje može naći samo na ratištu sa Rusijom“, rekao je on na sastanku Saveta bezbednosti UN.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter