Izvor: Novosti
29.09.2022 u 16:03
0

OTKRIVEN UZROK SMRTI KRALJICE ELIZABETE: Evo od čega je preminula!

Uzrok smrti britanske kraljice Elizabete je bio starost, otkrila je njena umrlica.

Pokojna monarhinja preminula je 8. septembra u 15.15 časova u zamku Balmoral, potvrđeno je danas.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Njena smrtovnica takođe pokazuje da je zvaničnu vest o smrti prva saopštila princeza Ana, koja je bila pored kreveta Njenog veličanstva kada je umrla.

Kraljičinu smrt potvrdio je lekar Daglas Džejms Alan Glas.

MERILIN MONRO SANJALA DA URADI OVU STVAR U PALATI: Želela je da upozna kraljicu, od nervoze napravila neviđeni peh, svi se pitaju kako je Elizabeta reagovala! (VIDEO)

Članovi kraljevske porodice su se utrkivali da stignu u Balmoral nakon što se kraljica razbolela 8. septembra. Kralj Čarls i Ana su već bili u Škotskoj, pa su stigli na vreme da se oproste od svoje majke, piše „San“.

Ostala kraljičina deca, vojvoda od Jorka i grof od Veseksa, takođe su putovala na škotsko imanje sa princom Vilijamom, ali nažalost ona je već umrla kada su stigli.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter