Izvor: Tanjug
27.05.2022 u 15:16
0

OTVORENO PREKO HILJADU PREDMETA Rusija otkrila da su nacistički zločini nad civilima često bili izazvani uzimanjem hemijskih supstanci za podizanje morala!

Ruski istražni komitet otvorio je više od hiljadu krivičnih predmeta zbog zločina koje je počinila ukrajinska vojska, saopštila je pres-služba te institucije.

„Aktivan rad na rasvetljavanju zločina se nastavlja. Pokrenuto je i istražuje se više od hiljadu krivičnih predmeta. Izveštava se o tekućem radu sa privedenim pripadnicima ukrajinskih oružanih formacija i okončanim krivičnim predmetima, kao i novoutvrđenim licima od interesa“, navodi se u saopštenju, kako prenosi TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako je navedeno, ruskim istražiteljima su poznata imena rukovodstva pritvorskih objekata u Kijevu, Poltavi, Nikolajevu, Harkovu, Vinjici, Dnjepropetrovsku i Sumi, gde su, kako kažu, mučeni ruski ratni zarobljenici.

„Osim toga, ispitivanja ukrajinskih nacionalista još jednom su potvrdila da su od početka specijalne vojne operacije ukrajinske snage imale borbene položaje u civilnim objektima, u kućama, školama i vrtićima“, saopštio je ruski istražni komitet.

Taj komitet takođe tvrdi da su „nacistički zločini nad civilima često bili izazvani uzimanjem hemijskih supstanci za podizanje morala“.

ŠOLC BRUTALNO OPTUŽIO PUTINA: Pripisuje Zapadu odgovornost za krizu gladi

„S tim u vezi, šef Istražnog komiteta je dao instrukcije da se sprovedu istraživanja o ovim supstancama i da se u okviru istrage da adekvatna pravna ocena ovih informacija“, stoji u saopštenju, prenosi TASS.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter