Izvor: Tanjug
21.01.2023 u 18:35
0

„OVO NIJE NAŠ RAT“: U Varšavi održan protest protiv učešća Poljaka u ratu u Ukrajini (VIDEO)

Protest je održan u centru Varšave, a na transparentima koje su nosili demonstranti bilo je ispisano, između ostalog, “Ovo nije naš rat“, “Zaustavite amerikanizaciju Poljske“, i “Želimo da živimo u miru“.

Protest antywojenny To nie nasza wojna Warszawa 21.01.2023 😎✌️

Posted by Waldek Kancer on Saturday, January 21, 2023

U letcima koje su organizatori protesta delili na ulicama pisalo je kako poljski političari i mediji “nemilosrdno pumpaju Poljacima glave i srca ratnom propagandom“, kao i poruka da “patriotski pokret sunarodnika, imajući u vidu tragični istoriju 1939-1945, snažno protestuje protiv ratnohuškačke retorike“.

Jedna od pourka na lecima bila je i da “mora biti mira u Poljskoj, a oni koji nas teraju da učestvujemo u tuđem ratu treba da odgovaraju“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter