Izvor: sputnik
19.03.2024 u 15:42
1

PANIKA I STRAH EVROPSKIH LIDERA, DOGODILO SE ONO ČEGA SU SE NAJVIŠE PLAŠILI: Šolc i Makron ipak moraju na razgovor sa Putinom

Nemački kancelar Olaf Šolc izjavio je da on, kao i predsednik Francuske Emanuel Makron, čeka „pravi trenutak“ da razgovara sa ruskim liderom Vladimirom Putinom.

„Razgovor sa Putinom vođen je pre više od godinu dana. Isti je slučaj i kod drugih koji su aktivno s njim razgovarali – konkretno, Emanuela Makrona. Obojica smo rekli da ćemo to ponovo da uradimo, ali je potreban pravi trenutak“, rekao je Šolc na konferenciji „Evropa 2024“ u Berlinu.

Kako je dodao, Zapad bi trebalo da pošalje Rusiji jasan signal da je spreman da podržava Kijev koliko god da je potrebno. U tom slučaju, smatra Šolc, biće moguće da se postigne pravedan mir koji Ukrajini neće nametnuti Rusija.
Putin je ranije rekao da ako Ukrajina želi da se pokrene pregovarački proces, nisu potrebni teatralni gestovi, nego je neophodno da se poništi ukaz o zabrani pregovora sa Rusijom. Po rečima ruskog lidera, Rusija nikada nije bila protiv rešavanja sukoba u Ukrajini mirnim putem, ali uz poštovanje bezbednosnih garancija Rusije.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PANIKA I STRAH EVROPSKIH LIDERA, DOGODILO SE ONO ČEGA SU SE NAJVIŠE PLAŠILI: Šolc i Makron ipak moraju na razgovor sa Putinom”

  1. A HA SAD JE VIDIJO ZAPAD STA JE RUSIJA I KAD AU VIDELI DA BE POBEDIJO PUTIN SADA NEMA KUDA SAD MORAJU SVE DA NECE TO SU TI LAZOVI ZAPADNI KAO STO JE MERKELOVA REKLA ZA ONU IZJAVU DA SE UZIMALO VRIJEME KAKO BI SE UKRAINA NAORUZALA SRA JE SAD NIJETO TO LIBIJA SIRIJA JUGOSLAVIJA ITD SAD VIDITE KOJA STE SILA IZVOLITE AKO SMIJETE SUPCI

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter