Izvor: tanjug
27.10.2021 u 13:41
0

PANIKA U AVIONU! Pronađeno PRETEĆE PISMO!

 Avion „Idžipt era“ na letu MS 729 za Moskvu vratio se nazad u Kairo, nakon što je na jednom od sedišta u avionu pronađeno preteće pismo, saopštio je danas taj egipatski nacionalni prevoznik.

PROČITAJTE JOŠ: PAKISTAN: U napadu terorista ubijena četiri policajca

-Avion je sleteo 22 minuta nakon poletanja, a putnici su se bezbedno vratili na aerodrom u Kairo gde se preduzimaju neophodne mere- navodi se u saopštenju. 

U putničkom avionu „Idžipt era“ na relaciji od Kaira do Moskve, ranije danas se oglasio alarm, zbog čega je vraćen na aerodrom.

PROČITAJTE JOŠ:Kina ograničila izgradnju ekstremno visokih oblakodera

Alarm se aktivirao oko pola sata nakon što je avion uzleteo iznad Sredozemnog mora.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter