Izvor: Novosti
18.10.2021 u 17:33
0

PAO „GOOGLE“! Korisnici širom sveta prijavljuju probleme

Korisnici  Guglovih internet servisa iz celog sveta prijavljuju probleme sa funkcionisanjem „Gugl analitike“, dok su neki korisnici imali komplikacije prilikom „logovanja“ na „Gmail“.

Iz kompanije se za sada niko nije oglašavao povodom pada „Gugl analitike“, dok su sa zvaničnog tvitera „Gmaila“ u odgovoru jednom korisniku rekli nemaju informacija o „padu“ mreže.

PROČITAJTE JOŠ: Nestala dok je kampovala sa roditeljima: POTRAGA ZA NESTALOM DEVOJČICOM TRAJE TRI DANA

„Gugl analitika“ je servis koji se koristi za praćenje posete sajtovima, i uključuje podatke o broju posetilaca i saobraćaju na veb stranicama.

PROČITAJTE JOŠ: Policajcima koji su odbili vakcinu preti otkaz!

Podsećamo, društvene mreže Fejsbuk i Instagram pale su 4. oktobra, a hiljade korisnika širom sveta nije moglo da im pristupi nekoliko sati.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter