Izvor: kurir
18.10.2021 u 17:16
0

Nestala dok je kampovala sa roditeljima: POTRAGA ZA NESTALOM DEVOJČICOM TRAJE TRI DANA

Kleo Smit je poslednji put njena majka videla u subotu u šatoru u kome su obe bile u na obali Zapadne Australije. Eli je rekla da je imala „interakciju“ sa Kleo oko 1.30 ujutru ali da, kada se probudila oko 6 ujutru, devojčice nije bilo.

Policija je „izuzetno zabrinuta“ za bezbednost devojčice i ne isključuju mogućnost da ju je neko oteo iz šatora.

PROČITAJTE JOŠ: RANJENI SRBIN IZ KOSOVSKE MITROVICE PREBAČEN U BEOGRAD! Poznato stanje Srećka Sofronijevića

Kamp park Blou Hols je relativno blizu Karnarvona gde porodica devojčice živi i ovo nije prvi put da su kampovali na ovom mestu. Detetov otac pozvan je u policiju da da izjavu, iako on nije osumnjičen za otmicu deteta, i policija navodi da je dobrovoljno tri sada odgovarao na sva pitanja zvaničnika.

Policija je pretražila okolinu kampa i proširila je i na kolibe koje su više udaljene od kampa.

PROČITAJTE JOŠ: POJAČANE MERE DALE REZULTATE! Sledeće na redu: kontrola u javnom prevozu!

Jedna od teorija je da je dete odlutalo do vode i da ju je odnela tima, ali podvodna istraga do sada nije pronašla nikakve dokaze da je devojlica ušla u more.

Policija ne isključuje ni mogućnost da je dete oteto i zaustavljaju i pretražuju sva vozila i pregledaju snimke nadzornih kamera.

Lokalci su zamoljeni da provere kante za smeće, jarke pored puta u potrazi za sivo-crvenom vrećom za spavanje koju je Kleo koristila.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter