Izvor: Objektiv
09.01.2021 u 19:46
0

PAPA FRANJA OTKRIVA DA LI ĆE SE VAKCINISATI

Papa Franja izjavio je da planira da početkom sledeće nedelje primi vakcinu protiv koronavirusa i apelovao na sve ljude da se vakcinišu i tako zaštite, ne samo svoj, već i živote svih drugih.

“Verujem da je etički da svi prime vakcinu”, rekao je papa u intervjuu TV stanici Kanale 5, prenose mediji.

“To je moralni izbor zato što se u protivnom kockate sa svojim zdravljem, svojim životom, ali se igrate i životima drugih ljudi,“ rekao je papa koji je protivljenje vakcinaciji nazvao “samoubilačkim poricanjem”.

SVE O SPORTU

CRVENO-BELI TREĆI U EVROLIGI: Lovernj MVP kola, Micić na drugom mestu

MAGIČAN FA KUP: Runi ispao od šestoligaša, Everton se muči, otpao i Veljko Paunović

IBRAHIMOVIĆ SE VRAĆA NA TEREN: Zlatan u ekipi Milana za utakmicu sa Torinom

Vatikan, najmanja nezavisna država na svetu, saopštila je da će uskoro pokrenuti sopstvenu kampanju posvećenu vakcinaciji protiv korona virusa.

“Iduće nedelje počinjemo vakcinaciju u Vatikanu i ja sam se prijavio. To mora biti urađeno”, rekao je papa Franja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter