Izvor: Kurir.rs
01.08.2023 u 21:30
3

PARALIŠUĆA TAJNA KONAČNO OTKRIVENA: Evo šta je zatraženo od RUSIJE – PERFIDNO, a moglo je da razori svet

Vladimir Putin ne odbacuje ideju mirovnih pregovora o Ukrajini, ali neće biti prekida vatre dok je ukrajinska vojska u ofanzivi.

NE PRESTAJE DA PROVOCIRA! Jevgenij Prigožin i dalje nastvalja da otkriva „poverljive“informacije.

Tako je poručio predsednik Rusije na samitu u Sankt Peterburgu, navodeći da afrička i kineska inicijativa mogu da posluže kao osnova za nalaženje mira.

Tako je poručio predsednik Rusije na samitu u Sankt Peterburgu, navodeći da afrička i kineska inicijativa mogu da posluže kao osnova za nalaženje mira.

Unazad, i Rusija i Ukrajina su rekle da neće sesti za pregovarački sto bez ispunjavanja određenih preduslova. Kijev je rekao da neće ustupiti nikakvu teritoriju, dok je Moskva rekla da Ukrajina mora da prihvati “novu teritorijalnu stvarnost”.

Bura na afričko-ruskom samitu

Ali, buru na samitu – i šire – izazvala je Putinova tvrdnja da se ruska vojska povukla iz opsade Kijeva na početku invazije prošle godine jer je to bilo “zatraženo kako bi se stvorili uslovi” za potpisivanje mirovnog sporazuma.

Putin je takođe sredinom juna javno pokazao nacrt mirovnog sporazuma koji su dve zemlje potpisale u Istanbulu tokom inicijalne faze invazije, takođe na sastanku sa afričkim liderima. Optužio je Kijev da je potpisao sporazum sa Moskvom a potom ga bacio “u smeće istorije” na sastanku sa liderima Afričke Unije u Sankt Peterburgu.

– Gde su garancije da oni neće opet odbiti neke druge sporazume u budućnosti? Rusija nikad ne odbija pregovore – rekao je tada Putin.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “PARALIŠUĆA TAJNA KONAČNO OTKRIVENA: Evo šta je zatraženo od RUSIJE – PERFIDNO, a moglo je da razori svet”

  1. Nema nikakvih mirovnih pregovora , bice onako kako Rusija kaze . Zasto, pa zato sto pregovore i dogovore i sporazume i deklaracije i ko zna sta vise NIKO NE POSTUJE , neka Rusi stave na papir sta se sve od dogovora ne postuje i neka im to bude nauk a i pokazatelj onima da sa njima nema sta da se pregovora i dogovara .

    5
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter